Nieuws RSS icoon

 • PERSBERICHT GGD 30 maart - Tien nieuwe patiënten met coronavirus (COVID-19) in Zeeland

  pdf, 130kB

  Sinds gisteren zijn in Zeeland tien mensen positief getest op het coronavirus (COVID-19). Het betreft inwoners uit Goes, IJzendijke, Kloetinge, Middelburg, Nieuw- en St. Joosland, Sas van Gent, ‘s-Heer Hendrikskinderen, St. Annaland, Terneuzen en Westdorpe. Daarmee komt het totaal aantal positief geteste mensen op 162.

 • Verbod op recreatief nachtverblijf in Zeeland

  Vanaf maandag 30 maart geldt er een verbod op toeristisch of recreatief nachtverblijf in heel Zeeland, zowel voor toeristen als Zeeuwen. Dit geldt voor recreatieparken, kampeerterreinen, minicampings, hotels, kamperen bij de boer, kamerverhuur, (Air)B&B’s, pensions, jachthavens, vakantiehuizen, tweede huizen, strandslaaphuisjes en camperplaatsen.

 • Open brief ZVL-se burgemeesters aan Vlaamse burgemeesters over aanpak coronacrisis

  pdf, 65kB

  Namens de burgemeesters van de gemeenten Hulst, Terneuzen en Sluis is deze middag een open brief gestuurd aan de burgemeesters van de Belgische buurgemeenten. Dit in verband met de aanpak van de coronacrisis.

 • Videoboodschap burgemeester Marga Vermue

  Burgemeester Marga Vermue heeft voor inwoners van de gemeente Sluis een videoboodschap opgenomen. Juist in deze bijzondere en aangrijpende tijd wil zij graag iedereen, van jong tot oud, een hart onder de riem steken en bedanken.

 • Meer nieuws

  Alle nieuws- en persberichten van 2020.