Nieuws RSS icoon

• Taskforce Promotie & Marketing

In de gemeente Sluis is, op initiatief van ondernemers en in opdracht van de gemeenteraad, een Taskforce opgericht. Deze Taskforce gaat aan de slag met promotie en marketing, om onze gemeente tijdens en na COVID-19 weer op de kaart te zetten. Uiteraard met inachtneming van de coronamaatregelen.

• Videoboodschap burgemeester Marga Vermue

De verblijfs- en recreatiesector is belangrijk voor de economie van onze gemeente. Daarom zijn we blij dat we inwoners, dagjesmensen en verblijfstoeristen mogen verwelkomen in onze prachtige streek. Daarbij verliezen we uiteraard de geldende coronarichtlijnen en –maatregelen niet uit het oog!

• Citax Tiel wint aanbesteding leerlingenvervoer Zeeuws-Vlaanderen

Citax Tiel BV is door het Samenwerkingsverband Collectief Vervoer Zeeuws-Vlaanderen aangewezen als de nieuwe uitvoerder van het leerlingenvervoer. Voor de kinderen en ouders verandert er weinig tot niets. Citax verzorgt het leerlingenvervoer al sinds maart, na het plotselinge faillissement van TCR. Citax voert daarnaast ook het Wmo-vervoer in Zeeuws-Vlaanderen uit.

• Gemeentehuis Tweede Pinksterdag gesloten

Maandag 1 juni 2020 (Tweede Pinksterdag) is het gemeentehuis gesloten. Dinsdag 2 juni zijn we u graag weer van dienst.