Nieuws RSS icoon

• Bekendmaking Zeeuws-Vlaamse evenementen 3e kwartaal 2019

De drie Zeeuws-Vlaamse gemeenten Hulst, Sluis en Terneuzen streven er naar om evenementen beter op elkaar af te stemmen en te spreiden. Om iedereen in de gelegenheid te stellen kennis te nemen van de vergunningplichtige evenementen, is besloten om deze voor elk kwartaal gezamenlijk te publiceren in het Zeeuwsch Vlaams Advertentieblad.

• Uitreiking vier Koninklijke onderscheidingen aan afscheidnemende brandweermannen

Burgemeester Marga Vermue reikte op zaterdag 22 juni 2019, namens Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, vier Koninklijke onderscheidingen (Lid in de Orde van Oranje Nassau) uit aan onder andere de heer K.J. (Hans) Janse uit Breskens en aan de heren P.M.J. (Paul) van de Calseijde, R.A.R. (Roger) Goossens en J.R.F. (Johnny) Groosman uit IJzendijke.

• Jaarstukken 2018 en kadernota 2020-2023

De kadernota 2020-2023 geeft vroegtijdig inzicht in de financiële knelpunten en mogelijke beleidskeuzes in aanloop naar de begroting 2020.