Nieuws RSS icoon

• PERSBERICHT GGD 30 maart - Tien nieuwe patiënten met coronavirus (COVID-19) in Zeeland

pdf, 130kB

Sinds gisteren zijn in Zeeland tien mensen positief getest op het coronavirus (COVID-19). Het betreft inwoners uit Goes, IJzendijke, Kloetinge, Middelburg, Nieuw- en St. Joosland, Sas van Gent, ‘s-Heer Hendrikskinderen, St. Annaland, Terneuzen en Westdorpe. Daarmee komt het totaal aantal positief geteste mensen op 162.

• Verbod op recreatief nachtverblijf in Zeeland

Vanaf maandag 30 maart geldt er een verbod op toeristisch of recreatief nachtverblijf in heel Zeeland, zowel voor toeristen als Zeeuwen. Dit geldt voor recreatieparken, kampeerterreinen, minicampings, hotels, kamperen bij de boer, kamerverhuur, (Air)B&B’s, pensions, jachthavens, vakantiehuizen, tweede huizen, strandslaaphuisjes en camperplaatsen.

• Open brief ZVL-se burgemeesters aan Vlaamse burgemeesters over aanpak coronacrisis

pdf, 65kB

Namens de burgemeesters van de gemeenten Hulst, Terneuzen en Sluis is deze middag een open brief gestuurd aan de burgemeesters van de Belgische buurgemeenten. Dit in verband met de aanpak van de coronacrisis.

• Videoboodschap burgemeester Marga Vermue

Burgemeester Marga Vermue heeft voor inwoners van de gemeente Sluis een videoboodschap opgenomen. Juist in deze bijzondere en aangrijpende tijd wil zij graag iedereen, van jong tot oud, een hart onder de riem steken en bedanken.