Nieuws RSS icoon

• Uitstapje voor mantelzorgers: ‘Gewoon gezellig bij Breskens Aan Zee’

Op dinsdag 27 augustus 2019 organiseert de gemeente Sluis voor mantelzorgers het uitstapje ‘Gewoon gezellig bij Breskens Aan Zee’. Van 14.00 tot 16.00 uur zijn mantelzorgers en degene waar zij voor zorgen, van harte welkom bij strandpaviljoen Breskens Aan Zee, Promenade 2 Breskens.

• PERSBERICHT - Ontwikkeling havengebied Breskens stap dichterbij

Vandaag, woensdag 7 augustus, verklaarde de Raad van State de ingediende bezwaren tegen het bestemmingsplan Havengebied Breskens ongegrond. Daardoor is het bestemmingsplan Havengebied Breskens vanaf vandaag onherroepelijk.

• PERSBERICHT - Sluiting drugspand Breskens

Op woensdag 7 augustus 2019 heeft burgemeester Vermue een drugspand aan Ghistelkerke in Breskens gesloten nadat er een handelshoeveelheid van 14 gram harddrugs in de vorm van MDMA, cocaïne en amfetamine en een handelshoeveelheid van 332 gram softdrugs in de vorm van hennep en hasjiesj aangetroffen. De woning is voor drie maanden gesloten.

• 7e Indië-herdenking donderdag 15 augustus 2019 in Oostburg

In dit jaar, waarin 75 jaar Slag om de Schelde wordt herdacht, is er extra aandacht en motivatie voor deze herdenking.