Nieuws RSS icoon

• Uitreiking Koninklijke onderscheiding

Op dinsdag 7 januari 2020 reikte burgemeester Marga Vermue, namens Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, een Koninklijke onderscheiding (Ridder in de Orde van Oranje Nassau) uit aan de heer Sancho Attilio Hendrik Jansen.

• Symposium: ‘Het verzet in West Zeeuws-Vlaanderen tijdens de Tweede Wereldoorlog’

In het herdenkingsjaar 2019-2020 wordt op verschillende momenten stilgestaan bij het feit dat Nederland, Europa en de wereld 75 jaar geleden werden bevrijd. 75 jaar herwonnen vrijheid na een lange periode van onderdrukking en bezetting.

• Belparkeren sinds januari 2020 mogelijk in gemeente Sluis

Sinds 6 januari 2020 kunt u belparkeren in de gemeente Sluis. Dat betekent dat u met uw mobiele telefoon het parkeergeld kunt betalen. De mogelijkheid om dit met uw pinpas of contant geld te doen, blijft uiteraard bestaan. Het voordeel van belparkeren is echter dat u betaalt voor de daadwerkelijk geparkeerde tijd.