Nieuws RSS icoon

• Vanaf 1 maart 2020: kentekenparkeren in de gemeente Sluis

Vanaf 1 maart 2020 voert de gemeente Sluis kentekenparkeren in voor de kernen Sluis en Cadzand-Bad en langs de kust. Op 6 januari 2020 is het belparkeren ingevoerd voor parkeren op straat in Sluis en Cadzand-Bad. Vanaf 1 maart 2020 is belparkeren ook mogelijk op de overige gemeentelijke parkeerterreinen in Sluis en langs de kust.

• Raadsspreekuur

Op dinsdag 3 maart 2020 vindt van 19.00 tot 20.00 uur het raadsspreekuur plaats in het gemeentehuis in Oostburg.

• Aankondiging openbare vergadering commissie Ruimtelijke Kwaliteit

De commissie Ruimtelijke Kwaliteit van de gemeente Sluis houdt op woensdag 26 februari 2020 een openbare vergadering.

• Training Vrijwilliger+

21 februari 2020

Bent u op zoek naar een leerzame en zinvolle tijdsbesteding? En wilt u graag een bijdrage leveren aan het welzijn van andere mensen? Zo ja, heeft u er al eens aan gedacht om vrijwilliger+ te worden?