Nieuws RSS icoon

• Kernbezoek aan Schoondijke 18 september

Aanstaande woensdag, 18 september, brengt het college van Burgemeester en Wethouders een bezoek aan de kern Schoondijke. Het overleg vindt plaats in een informele setting waarbij volop ruimte is voor het stellen van vragen.

• Presentatie informatiebijeenkomst energietransitie 12 september

Donderdag 12 september 2019 heeft in het Mauritshof in IJzendijke een informatiebijeenkomst over de energietransitie plaatsgevonden. In het landelijk Klimaatakkoord staat dat de energievoorziening in Nederland in 2050 volledig duurzaam moet zijn.

• Nieuwe promotiefilm gemeente Sluis

De gemeente Sluis heeft een nieuwe promotiefilm! In tweeënhalve minuut nemen de beelden u mee naar al het moois dat onze gemeente te bieden heeft. Behalve de kust, natuur en rust kennen we ook gezellige drukte, koopcentra, festivals en heel veel activiteiten.

• Voornemen tot het ruimen van algemene graven

In de gemeente Sluis staat de capaciteit van de begraafplaatsen onder druk. Met name op de begraafplaatsen in Oostburg en Waterlandkerkje. Om te zorgen dat inwoners ook in de toekomst hun overleden dierbaren kunnen begraven op deze begraafplaatsen, is het besluit genomen om de algemene graven die daarvoor in aanmerking komen te gaan ruimen.