Uitreiking Koninklijke onderscheidingen tijdens bindingsavond brandweer

Vrijdag 17 januari 2020 heeft burgemeester Marga Vermue, namens Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, acht onderscheidingen uitgereikt (Lid in de Orde van Oranje Nasssau) tijdens de bindingsavond van de brandweerposten in de gemeente Sluis.
De heer Ivo de Gijssel, de heer Walter Tournois, de heer Peter Tresonie, de heer Ronald Pijcke, de heer Alex Vercruijsse, de heer Mark Verheije, de heer Henk Steenbergen en de heer Marc Cauwels ontvingen deze onderscheiding voor hun jarenlange maatschappelijke verdienstelijkheden voor de vrijwillige brandweer, respectievelijk post IJzendijke en Oostburg.
Het gemeentebestuur van Sluis feliciteert de brandweermannen met hun welverdiende Koninklijke onderscheiding.