Tien brandweerlieden ontvangen Koninklijke onderscheiding

Vrijdag 24 januari 2020 heeft burgemeester Marga Vermue, namens Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, tien onderscheidingen uitgereikt (Lid in de Orde van Oranje Nassau) aan brandweerlieden.
De heer Kristof Missiaen, de heer Jan Brandenburg, de heer Frank Baas, de heer Ab Francke, de heer Ronnie van Hee, de heer Maarten Molema, de heer Jacky Bartelse, de heer Edwin de Kam, de heer Erling Blonk en de heer Johan Tellier ontvingen deze onderscheiding voor hun jarenlange maatschappelijke verdienstelijkheden voor de vrijwillige brandweer, respectievelijk post Aardenburg, Cadzand en Sluis.

Het gemeentebestuur van Sluis feliciteert de brandweermannen met hun welverdiende Koninklijke onderscheiding!