PERSBERICHT - Tijdelijk geen huis-aan-huis inzameling van oud papier en karton in de gemeente Sluis

Met ingang van 23 maart tot in ieder geval 6 april 2020 vindt in de gemeente Sluis geen inzameling van oud papier en karton (OPK) plaats.
In verband met het coronavirus hebben de verenigingen en inzamelbedrijf Renewi dit onlangs besloten in het belang van de gezondheid van de vrijwilligers en de medewerkers van Renewi.

Dit houdt in dat in ieder geval de onderstaande inzamelingen van het oud papier en karton niet doorgaan:

• Dinsdag 24 maart 2020 (avond): Schoondijke
  • Vrijdag 27 maart 2020 (avond): Aardenburg, Heille en Sint Kruis
  • Zaterdag 4 april 2020: Sluis, Sint Anna ter Muiden, Oostburg en Waterlandkerkje

Indien de ontwikkelingen rond de verspreiding van het coronavirus daartoe aanleiding geven, wordt deze periode verlengd.
Hierover worden de inwoners van de gemeente Sluis geïnformeerd.
De inwoners van de betreffende kernen wordt verzocht het oud papier en karton te bewaren en bij de eerstvolgende inzameling mee te geven.