Hulp bij belastingaangifte

De tijd is weer aangebroken voor het doen van belastingaangifte.
De aangifte over het jaar 2019 moet voor 1 mei 2020 binnen zijn bij de Belastingdienst.
Ga daarvoor naar www.belastingdienst.nl en klik op 'Inloggen op Mijn Belastingdienst'.
Hiervoor heeft u een DigiD nodig.

Hulp nodig?

Maak dan een afspraak bij de Belastingdienst in Terneuzen of Middelburg via tel. 0800 - 0543 (houd uw BSN-nummer bij de hand).
Bent u lid van de FNV? Maak dan gebruik van de FNV-belastingservice: www.fnv.nl/belastingservice.
Senioren die lid zijn van een ouderenbond kunnen contact opnemen met deze bond.
U kunt natuurlijk ook een belastingconsulent uit de regio benaderen.

Gemeente Sluis

Kunt u geen gebruikmaken van deze mogelijkheden?
Dan kunnen de vrijwillige burgeradviseurs van de gemeente Sluis u misschien helpen.
U moet wel voldoen aan een aantal voorwaarden.
Zo mag uw inkomen niet hoger zijn dan de zorgtoeslaggrens
(€ 30.481,- voor een alleenstaande of € 38.945,- voor een meerpersoonshuishouden) en mag het heffingsvrije vermogen (box 3) niet te hoog zijn (max. € 30.846,- voor een alleenstaande of € 61.692,- als u een fiscale partner heeft).
Voor meer informatie en het aanmeldformulier belt of mailt u naar de gemeente Sluis via tel. 140117 of info@gemeentesluis.nl.

Voldoet u aan de voorwaarden?

Mail dan uiterlijk 14 maart 2020 het ingevulde aanmeldformulier naar info@gemeentesluis.nl of stuur het op naar de gemeente Sluis, Postbus 27, 4500 AA in Oostburg.
U kunt het formulier ook inleveren bij het KCC, Nieuwstraat 22 in Oostburg.
U ontvangt daarna een uitnodiging voor een afspraak.