Geen Zwintriathlon en Halve Triatlon in 2020

In verband met het coronavirus en de maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan, hebben de colleges van de gemeenten Knokke-Heist en Sluis besloten dat de Zwintriathlon op woensdag 2 september en de Halve Triatlon op zaterdag 5 september a.s. niet doorgaan.

Het kabinet maakte onlangs bekend dat grote evenementen tot 1 september 2020 niet mogen plaatsvinden.
Over de periode daarna is nog niets bekend.
Gelet op de huidige situatie, de benodigde voorbereidingen en de toekomstige onzekerheden is het niet mogelijk om deze twee wedstrijden onder veilige omstandigheden voor alle deelnemers, medewerkers en toeschouwers te organiseren.
De gezondheid van ons allemaal heeft de hoogste prioriteit.

Degenen die zich al hebben ingeschreven voor de Zwintriathlon of de Halve Triatlon zijn of worden door de Sportdienst van de gemeente Knokke-Heist op de hoogte gebracht van de annulering.
Deelnemers die het inschrijfgeld al hebben betaald, hebben de keuze om het bedrag terug te krijgen of om zijn/haar inschrijving om te zetten naar de volgende editie in 2021.

Meer informatie kunt u vinden op www.zwintriathlon.be.