Fietstochten Route 55 gaan dit jaar niet door

De zomerfietstochten van Route 55 gaan dit jaar niet door.
De aanleiding hiervoor is het verbod op grootschalige evenementen tot 1 september 2020 in verband met het coronavirus.

Route 55 bestaat uit vijf fietstochten door Zeeuws-Vlaanderen en Meetjesland.
Normaal gezien vinden deze fietstochten plaats op vijf donderdagen achter elkaar in juli en augustus.
Duizenden senioren stappen dan op de fiets om de mooie routes te fietsen waarbij er meerdere stopplaatsen zijn voorzien voor een hapje en een drankje.
De geplande routes voor dit jaar, worden volgend jaar in de maanden juli en augustus weer aangeboden.
Tegen die tijd volgt er meer informatie.

Route 55 is een initiatief van de drie Zeeuws-Vlaamse sociaal maatschappelijke dienstverleners: aan-z (gemeente Terneuzen), Hulst voor Elkaar (gemeente Hulst) en de gemeente Sluis.

Meer informatie

Heeft u een vraag over Route 55? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 140117 of via rritico@gemeentesluis.nl.