Doe mee aan de GGD Gezondheidsmeter

GGD Zeeland voert eens in de vier jaar een gezondheidsonderzoek onder de Zeeuwse bevolking uit: de GGD Gezondheidsmeter. Met de uitkomsten wordt per gemeente bekeken wat nodig is om de gezondheid en leefgewoonten van inwoners te verbeteren.

Begin september hebben ruim 31.000 Zeeuwen van 18 jaar of ouder een brief van de GGD gekregen, met een uitnodiging om de vragenlijst in te vullen. Ook als u geen brief heeft ontvangen, bent u van harte uitgenodigd om de vragenlijst in te vullen!

Op www.ggdgezondheidsmeter.nl kunt u de gezondheidsmeter invullen. In de vragenlijst staan vragen over uw gezondheid, woonsituatie, over hoe u zich voelt, wat u doet en welke invloed de coronacrisis heeft op uw leven. Ook als u gezond bent, is uw deelname van groot belang. De vragenlijst kunt u tot 18 december 2020 invullen. Deelname aan het onderzoek is vrijwillig. Uw antwoorden worden strikt vertrouwelijk behandeld en verwerkt. Kijk voor meer informatie over het onderzoek en privacy op www.ggdzeeland.nl/gezondheidsmonitorvolwassenen.