Dag van de Mantelzorg 2020

Dinsdag 10 november 2020 is het weer de Dag van de Mantelzorg. Een dag waarop in het hele land, en ook in de gemeente Sluis, mantelzorgers in het zonnetje worden gezet. Mantelzorg is niet vanzelfsprekend. Zeker tijdens de coronacrisis wordt er een extra beroep gedaan op mantelzorgers.

Laten we er samen een mooie dag van maken en onze waardering uiten voor alle mantelzorgers die altijd klaarstaan voor hun naasten.

Aanmelden attentie

Hoewel de dag er door de coronamaatregelen iets anders uit zal zien, verrassen we ook dit jaar de mantelzorgers met een attentie. Wilt u graag een attentie ontvangen op dinsdag 10 november 2020? Of kent u iemand die altijd voor u, een familielid, vriendin of buur klaarstaat? Geef u of diegene dan op voor maandag 26 oktober 2020 via onderstaande link. Telefonisch aanmelden kan via het telefoonnummer 140117.

Aanmelden attentie

Let op: u dient zich ieder jaar opnieuw aan te melden voor de mantelzorgattentie.

Jonge Mantelzorgers

Dit jaar vragen we extra aandacht voor de jonge mantelzorgers tot en met 23 jaar in onze gemeente. Kent u een jonge mantelzorger? Geef hem of haar dan op voor de Dag van de Mantelzorg. Er wordt voor deze jongeren een speciale attentie bezorgd.