Home / Projecten en Plannen / Overzicht lopende projecten / Meer Met Minder-regeling Sluis

Meer Met Minder-regeling Sluis

De afgelopen drie jaar konden inwoners uit Oostburg gebruik maken van de Meer Met Minder (MMM)-regeling, beschikbaar gesteld vanuit het project Aantrekkelijk Oostburg.

Met deze regeling kregen zij korting op maatregelen die hun huis energiezuiniger maakten. Wegens het overweldigende succes – inmiddels namen 210 Oostburgenaren deel – besloot het college van Burgemeester en Wethouders de regeling te verlengen én uit te breiden naar overige kernen.

Uitbreiding

Dit jaar kan dus iedereen in de gemeente Sluis, die woont binnen de bebouwde kom, zich aanmelden voor de MMM-regeling. Een gunstige ontwikkeling, want een lagere energierekening en meer wooncomfort is voor iedereen interessant. Ook voor de gemeente, want dit leidt tot leefbaardere wijken en buurten.

MMM-regeling
Met de MMM-regeling kunnen 100 woningeigenaren in 2015 € 750,- subsidie ontvangen voor het energiezuiniger maken van de woning. U komt hiervoor in aanmerking als u binnen de bebouwde kom woont van de woonkernen Aardenburg, Breskens, Cadzand-Dorp, Eede, Groede, Hoofdplaat, Nieuwvliet-Dorp, Oostburg, Retranchement, Schoondijke, Sint Kruis, Sluis, Waterland­kerkje, IJzendijke en Zuidzande. Voor meer informatie kunnen inwoners contact opnemen met Johan Gerrits van de gemeente Sluis, tel. 140117, jgerrits@gemeentesluis.nl. In de folder 'MMM-regeling Sluis' leest u meer over het stappenplan en de voorwaarden.

Klik hier om de folder 'Meer Met Minder Sluis' te downloaden.

Europese projecten