Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Projecten en Plannen / Overzicht lopende projecten

Overzicht lopende projecten

De gemeente Sluis werkt met verscheidende projecten hard aan een goed woon-, werk- en leefklimaat. Dikwijls werkt de gemeente samen met andere overheden, instanties of het bedrijfsleven. Hoe zien de plannen eruit, wat is de status van de projecten en wie zijn erbij betrokken? We lichten het per project toe.

 • Aantrekkelijk Oostburg
  28 februari 2011
  Het doel van het project Aantrekkelijk Oostburg is om bij te dragen aan evenwicht op de woningmarkt en versterking van de centrumfunctie van Oostburg. Het project wordt gerealiseerd met een bijdrage van het Ministerie van Binnenlandse Zaken, de Provincie Zeeland, Woongoed Zeeuws-Vlaanderen, Woonzorg West-Zeeuws-Vlaanderen, Rabobank West-Zeeuws-Vlaanderen en de gemeente Sluis. In de periode 2010-2020 zet het project in op kwaliteitsverbetering van de woningen, woonomgeving en concentratie van winkels en andere dagelijkse voorzieningen in het centrum. Dit in samenwerking met bewoners en ondernemers.
 • Cadzand-Bad
  26 augustus 2010
  Cadzand-Bad heeft alle ingrediënten in huis om uit te groeien tot een natuurlijke, stijlvolle badplaats. Een kwaliteitslag zal de badplaats verder versterken.
 • Havengebied Breskens
  10 juni 2015
 • Recreatievisie West Zeeuws-Vlaanderen
  26 augustus 2010
 • Waterdunen
  19 juni 2013
  In West Zeeuws-Vlaanderen wordt vanaf 2012 een groot natuur- en recreatiegebied aangelegd. Op de plaats waar nu camping Napoleon Hoeve en een groot akkerbouwgebied liggen. Dit is in de Oud- en Jong Breskenspolder, ten noorden van Groede, tussen de Groese Duintjes en Schoneveld.
 • Waterfront Breskens
  26 augustus 2010
  Waterfront Breskens speelt in op de trends van avontuur, actief bezig zijn en het onbegrensd genieten, binnen het thema visserij. Avontuurlijk vissen op de Westerschelde en de Noordzee.

Uitgelicht


Zoeken