Home / Nieuws en Activiteiten / Werkzaamheden / Werkzaamheden Grote Maagdenstraat Sluis

Werkzaamheden Grote Maagdenstraat Sluis

rioolvervanging en herinrichting Grote Maagdenstraat e.o. Sluis

Op 1 mei starten de werkzaamheden voor de rioolvervanging en herinrichting in de Grote Maagdenstraat, Krepelstraat en een gedeelte van de Burgemeester van Hootegemstraat, Vleeshouwerijstraat en Klokstraat.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemingsbedrijf EVS Infrabouw te Westdorpe in een 10-tal fasen.

Informatie

Via deze presentatie kunt u zien welke fase in welk wegvak wordt uitgevoerd. De voortgang is echter wel afhankelijk van de weersomstandigheden en de voortgang van de fasen onderling.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de toezichthouder/directievoerder van de gemeente Sluis; de heer Rens van Liere, 06 - 51 27 24 16 of via e-mail; rvanliere@gemeentesluis.nl.

- Overzicht fasering werkvakken.