Home / Nieuws en Activiteiten / Werkzaamheden / Werkzaamheden Boulevard IJzendijke

Werkzaamheden Boulevard IJzendijke

Tot medio juni worden rond de Boulevard in IJzendijke de rijbanen en trottoirs herbestraat. De werkzaamheden worden uitgevoerd in 4 fasen.

Fase 1

Aannemingsbedrijf de Bokx is gestart met fase 1, deze fase start aan de Raveleijnstraat, fase 4 eindigt bij de Landpoortstraat.

De bestaande straatklinkers in de rijbaan en trottoirs worden vervangen door nieuwe straatklinkers. Het  trottoir aan de zijde van De Veste wordt opgeheven en wordt bij de rijbaan getrokken. Tevens worden, daar waar nodig, de riool huisaansluitingen vernieuwd. De werkzaamheden nemen naar verwachting negen tot tien weken in beslag. Vooruitlopend op de bestratingswerkzaamheden worden momenteel de bestaande lantaarnpalen verplaatst naar de groenstrook.

Overige fases

Om de overlast voor de bewoners te beperken worden de werken in 4 fases uitgevoerd, naar verwachting duurt elke fase circa vier tot vijf weken. De startdata van de overige fases worden door de aannemer per brief gecommuniceerd aan de direct omwonenden, en door de gemeente via het Zeeuwsch-Vlaams Advertentieblad, de gemeentelijke website en social media.

U kunt hier een planningstekening raadplegen waarop u een overzicht van de verschillende fases kunt zien.