Home / Nieuws en Activiteiten / Werkzaamheden / Verminderen/aanpassen verkeersborden in Cadzand-Bad en Breskens

Verminderen/aanpassen verkeersborden in Cadzand-Bad en Breskens

In de loop van de jaren is er in de gemeente een wildgroei aan borden ontstaan. Dit komt niet ten goede aan de verkeersveiligheid en de kwaliteit van de openbare ruimte. Daarom is er in twee willekeurige kernen, namelijk Cadzand- Bad en Breskens, geinventarisseerd welke borden overbodig of onjuist zijn en welke er ontbreken. In totaal verdwijnen er 136 borden in Breskens en 44 in Cadzand-Bad.

Zie hieronder de rapporten:

De uitvoering gebeurt in 2017. Naast het verwijderen, vernieuwen of aanpassen van de borden zijn er ook de nodige verplaatsingen aan de orde om de weg juridisch correct in te richten.

In de jaren 2018 t/m 2020 worden de borden in de andere kernen van de gemeente ook geïnventariseerd en vindt de uitvoering hiervan gefaseerd plaats.