Home / Nieuws en Activiteiten / Werkzaamheden / Rioolreiniging en inspectiewerkzaamheden omgeving Nieuwvliet

Rioolreiniging en inspectiewerkzaamheden omgeving Nieuwvliet

Op 29 augustus 2016 start het bedrijf van der Velden rioleringsbeheer herkenbaar aan de gele vrachtauto’s met rioolreiniging en inspectiewerkzaamheden in Nieuwvliet-dorp. Gedurende 3 weken werken zij hun programma af. In de eerste week staan de werkzaamheden in Nieuwvliet-dorp gepland daarna gaan ze naar Nieuwvliet-Bad en in de laatste week doen ze nog restwerkzaamheden o.a. in Waterlandkerkje.

Met de bewonersbrief worden de werkzaamheden aangekondigd. Het is niet mogelijk vooraf aan te geven wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd. Dit is geheel afhankelijk van de voortgang en de weersomstandigheden.

De gemeente doet er alles aan om de werkzaamheden vlot te laten verlopen desondanks kan het zijn dat u overlast ervaart door het moeten omrijden of mogelijk tijdelijk stankoverlast heeft.

Wij vragen uw begrip hiervoor. Mochten er vragen zijn dan kunt u contact opnemen met de Gemeente Sluis, dhr. G. Zonnebeld.

Klik hier om de bewonersbrief te downloaden.