Home / Nieuws en Activiteiten / Te koop: gemeentelijke panden / Verkocht onder voorbehoud: Weiland in Schoondijke

Verkocht onder voorbehoud: Weiland in Schoondijke

Weiland
Tragel Oost Schoondijke

Groot circa 7.706 m²

Bestemmingsplan:
'Tuin'.  De voor tuin aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- Sier- en moestuinen en hobbymatig dierenverblijf;
- Paden, verhardingen, parkeervoorzieningen, groenvoorzieningen, waterhuishoudkundige voorzieningen en andere voorzieningen ten dienste van de bestemming.

Bijzonderheden:
- Recht van overpad. Op de toegangsweg van het perceel wordt een recht van overpad gevestigd ten behoeve van perceel Tragel Oost 19A. Zie plattegrond.
- Aan de oostzijde van het perceel ligt een sloot van het waterschap. Het waterschap heeft het recht om het perceel te allen tijde te betreden zodat de sloot bereikt kan worden voor bijvoorbeeld onderhoud.
- Op het perceel staat een dubbele garage (asbestdakbedekking).

Vraagprijs: € 85.000 kosten koper

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met Axèl Veraart of Simone Tijssen, 0117-457226, averaart@gemeentesluis.nl of stijssen@gemeentesluis.nl.

Advertentie foto garage

Advertentie foto weiland