Home / Nieuws en Activiteiten / Te koop: gemeentelijke panden / Verkocht onder voorbehoud: 1e Zandstraat Breskens

Verkocht onder voorbehoud: 1e Zandstraat Breskens

1e Zandstraat 1 te Breskens
Halfvrijstaande kluswoning met grote schuur op 233m² grond.
Bouwjaar: 1937

Locatie: Zie plattegrond

Planologische aspecten: De bestemming van 1e Zandstraat 1 is Wonen-6 met de aanduiding “specifieke vorm van maatschappelijk -1 van het bestemmingsplan Kom Breskens. Zie Bestemmingsplanvoorschriften.

De woning is een echte kluswoning. Renovatie is noodzakelijk maar door de ligging en grootte van het pand is renoveren zeker de moeite waard. In de woning is geen elektra/water/gas aanwezig (meters zijn verwijderd).

Vraagprijs: € 119.000,- kosten koper

Geïnteresseerden kunnen tot 31 december 2016 hun doelstelling/plannen en bod kenbaar maken, waarna gunning en onderhandeling zal plaatsvinden.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met Simone Tijssen, tel. 0117 - 457 177, stijssen@gemeentesluis.nl of Axèl Veraart averaart@gemeentesluis.nl.

voorgevel

zijgevel huis schuur