Home / Nieuws en Activiteiten / Te koop: gemeentelijke panden / Te koop: voormalig basisschool Hoofdplaat

Te koop: voormalig basisschool Hoofdplaat

Voormalige basisschool, Deltastraat 22 Hoofdplaat

Bouwjaar: 1973

Perceeloppervlakte: 2.682

Bestemmingsplan: Op het perceel is het bestemmingsplan 'Kleine Kernen' van toepassing. Het perceel heeft de bestemming ''Maatschappelijk''. De bijbehorende bestemmingsvoorschriften vindt u in de bijlage.

Indeling: Zie plattegrond.

Bijzonderheden:

• Kunststof kozijnen inclusief dubbelglas (2011)
  • Volkern plaatmateriaal boeiboorden (2015)
  • Aangesloten op gas, water, elektra en riolering
  • 2x combi CV ketel (2001)
  • In een klein gedeelte van de te verkopen grond ligt een gemeentelijk riool. Tevens ligt er in de grond een laagspanningskabel en KPN datatransport. Hiervoor zal een erfdienstbaarheid worden opgenomen met betrekking tot het vrijhouden van de tracés.

Vraagprijs: € 269.000 kosten koper.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met Axèl Veraart of Simone Tijssen, tel. 0117 - 457 226, averaart@gemeentesluis.nl of stijssen@gemeentesluis.nl.

Foto 3 Deltastraat 22

Foto 1 Deltastraat 22