Home / Nieuws en Activiteiten / Te koop: gemeentelijke panden / Te koop: Sint Eligiusplein 18 te Oostburg (voormalige pastorie)

Te koop: Sint Eligiusplein 18 te Oostburg (voormalige pastorie)

Sint Eligiusplein 18 te Oostburg
Voormalige pastorie
Gelegen op circa 494 m² grond
Zie plattegrond

Bestemmingsplan:
Van toepassing op het perceel is bestemmingsplan 'Kom Oostburg' met de bestemming Maatschappelijk. De bestemmingsvoorschriften zijn bijgevoegd.

Bijzonderheden:
- Erfdienstbaarheid. Een gedeelte van de grond maakt deel uit van een binnenplein waar bezoekers van de naastgelegen kerk hun fietsen kunnen stallen. Deze voorziening blijft behouden. In de koopakte wordt hiervoor een recht van overpad opgenomen.

- Cultuurhistorisch. Het pand wordt begin 2016 aangewezen als gemeentelijk monument. Dit heeft tot gevolg dat de gevels te allen tijde dezelfde uitstraling en bouwstijl dienen te behouden. Tevens is sloop van het pand niet aan de orde.

- Aangesloten op gas, water, elektra en riolering.

Vraagprijs: € 299.000 kosten koper

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met:
Axèl Veraart of Simone Tijssen, 0117-457226, averaart@gemeentesluis.nl of stijssen@gemeentesluis.nl

Advertentie verkoop Sint Eligiusplein 18 foto 5

Advertentie verkoop Sint Eligiusplein 18 foto 1