Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Nieuws en Activiteiten / Persberichten / 2017 / Geen gunning na aanbesteding nieuwbouw MFC in Schoondijke

Geen gunning na aanbesteding nieuwbouw MFC in Schoondijke

De gemeente Sluis heeft op 27 juli 2017 via een meervoudige onderhandse aanbestedingsprocedure zes bedrijven uitgenodigd om een aanbieding uit te brengen voor de nieuwbouw van een multifunctioneel centrum in Schoondijke. Gisteren bleek dat geen enkele geldige aanbieding is ontvangen. Daarom kan nu geen gunning plaatsvinden.

De indieningstermijn sloot op 25 september om 12.00 uur. Na de beoordeling gisteren, 27 september, bleek geen van de drie nog geïnteresseerde bedrijven een geldige aanbieding te hebben uitgebracht. De aanbiedingen zijn niet correct en/of niet  tijdig ingediend. Er werd niet voldaan aan gunningscriteria zoals genoemd in de vraagspecificatie. 

 

In het multifunctioneel centrum is huisvesting voorzien van de basisschool, de kinderopvang en een dorpshuisvoorziening. Deze accommodatie wordt geïntegreerd met de bestaande en te renoveren gymzaal aan de Prinses Irenestraat. De gymzaal werd recent aangemerkt als gemeentelijk monument.

 

De gemeente bezint zich nu op de vervolgprocedure en verwacht daar vóór eind oktober een besluit over te kunnen nemen. Het college heeft de raad gevraagd het onderwerp af te voeren van de raadsagenda van vanavond. 


Uitgelicht


Zoeken