Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2018 / Maart / WeHelpen: voor hulpvraag en -aanbod

WeHelpen: voor hulpvraag en -aanbod

WeHelpen is er voor iedereen die een ander vrijwillig wil helpen of die geholpen wil worden. Daarbij kun je denken aan bijvoorbeeld het doen van boodschappen, het maaien van het gras, vervoer van en naar het ziekenhuis of het uitlaten van de hond. Het gaat om de kleine dingen die het leven makkelijker en aangenamer maken!

Wist je dat onder andere...

... een inwoner uit Aardenburg graag anderen wegwijs maakt in het gebruik van de computer?

... iemand uit Oostburg huishoudelijke hulp aanbiedt?

... een Bressiaander hulp vraagt bij het opknappen van de achtertuin?

... iemand uit Oostburg een helpende hand kan gebruiken bij de voorbereiding van een verhuizing?

... de Vriendendienst van Porthos Sluis op zoek is naar maatjes voor mensen met psychische problemen?

Meld je aan!

Kijk op www.wehelpen.nl/sluis (of klik op de WeHelpen button op www.gemeentesluis.nl) en meld je hulpvraag of -aanbod vandaag nog aan! Ook als vrijwilligersorganisatie kun je een hulpvraag aanmelden. Of neem voor meer informatie contact op met Porthos Sluis, tel. 140117, info@gemeentesluis.nl. Want elkaar helpen is vanzelfsprekend!