Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2018 / Maart / Doe mee aan NLdoet!

Doe mee aan NLdoet!

Doe op vrijdag 9 en/of zaterdag 10 maart mee aan NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland! Inmiddels hebben acht organisaties uit de gemeente Sluis zich aangemeld voor deze actie. Steek deze dagen de handen uit de mouwen voor een stichting, vereniging of zorginstelling en maak kennis met vrijwilligerswerk. Je helpt een organisatie een klus te klaren en het is nog gezellig ook!

 

De kerk in Schoondijke, de scouting en een activiteiten- en ontmoetingscentrum in Oostburg, ouderenzorgcomplex Emmaus in IJzendijke, de beweegtuin in Aardenburg, stichting Zonne Eiland in Sint Kruis en het Groese paadje in Groede hebben zich tot nog toe aangemeld. Zij kunnen jouw hulp goed gebruiken voor uiteenlopende klussen, van verven tot schoonmaken en van snoeien tot opknappen. 

 

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.nldoet.nl. Tik in het invulveld op de homepage Sluis in en selecteer vervolgens 'Sluis (gemeente)' via het uitklapmenu dat eronder verschijnt. Heb je na het bezoeken van deze website nog vragen over NLdoet of over vrijwilligerswerk in het algemeen? Neem dan contact op met Porthos van de gemeente Sluis via tel. 140117 of info@gemeentesluis.nl. 


Uitgelicht


Zoeken