Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2018 / Januari / Onze burgemeester, Marga Vermue, is genomineerd in de categorie 'Provincie Zeeland' voor 'De vrouw in de media Awards'!

Zij is voorgedragen omdat de zichtbaarheid van vrouwelijke rolmodellen net zo belangrijk is in de landelijke als in de regionale media. Publiek en mensen werkzaam in de media hebben de genomineerden voorgedragen maar u kunt door uw stem laten weten welke genomineerde de award krijgt.

Er kan voor de categorie Provincie gestemd worden tot zondag 4 februari op www.vrouwindemedia.nl > klik door naar Provincie (Zeeland). In de tweede week van februari worden de awards uitgereikt. De awards zijn een initiatief van Mediaplatform VIDM.nl en sprekersbureau Zijspreekt.nl.

Meer informatie? Neem een kijkje op https://www.vidm.nl/awards.php.

De Vrouw in de Media Awards 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door mediaplatform VIDM

en Coalitie Beeldvorming in de media / ministerie OCW.