Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2018 / Februari / Hulp bij belastingaangifte

Hulp bij belastingaangifte

De tijd is weer aangebroken voor het doen van belastingaangifte. De aangifte over het jaar 2017 moet voor 1 mei 2018 binnen zijn bij de Belastingdienst. Ga daarvoor naar www.belastingdienst.nl en klik op 'Inloggen op Mijn Belastingdienst'. Hiervoor heeft u een DigiD nodig.

Hulp nodig?

Maak dan een afspraak bij de Belastingdienst in Terneuzen of Middelburg via tel. 0800 - 0543 (houd uw BSN-nummer bij de hand). Bent u lid van de FNV? Maak dan gebruik van de FNV-belastingservice, www.fnv.nl/belastingservice. Senioren die lid zijn van een ouderenbond kunnen contact opnemen met deze bond. U kunt natuurlijk ook een belastingconsulent uit de regio benaderen.

 

Porthos Sluis

Kunt u geen gebruikmaken van deze mogelijkheden? Dan zijn de belastinginvullers van Porthos Sluis misschien iets voor u. U moet wel voldoen aan een aantal voorwaarden. Zo mag uw inkomen niet hoger zijn dan de zorgtoeslaggrens (€ 27.857,- voor een alleenstaande of € 35.116,- voor een meerpersoonshuishouden) en mag het heffingsvrije vermogen (box 3) niet hoger zijn dan € 25.000,- voor een alleenstaande of € 50.000,- als u een fiscale partner heeft. Voor meer informatie en het aanmeldformulier belt of mailt u naar Porthos Sluis, tel. 140117, info@gemeentesluis.nl.

 

Voldoet u aan de voorwaarden? Mail dan uiterlijk 16 maart het ingevulde aanmeldformulier naar info@gemeentesluis.nl, of stuur het op naar de gemeente Sluis, Postbus 27, 4500AA in Oostburg. U kunt het formulier ook inleveren bij het KCC, Nieuwstraat 2 in Oostburg. U ontvangt daarna een uitnodiging voor een afspraak.


Uitgelicht


Zoeken