Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2018 / April / Extra openbare vergadering

Extra openbare vergadering

Op donderdag 19 april 2018 om 19.30 uur in de raadzaal van het Belfort te Sluis vindt tijdens een extra openbare vergadering van de gemeenteraad van Sluis de benoeming van de wethouders en de installatie plaats van vier nieuw gekozen raadsleden plaats.

De agenda en bijbehorende stukken kunt u uitsluitend digitaal inzien. Raadpleeg de stukken via www.gemeentesluis.nl. Hiervoor kunt u eventueel gebruikmaken van de internetcomputers in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg (gratis) of in de openbare bibliotheek in Oostburg (met lidmaatschapskaart of internetkaart à € 2,50 per jaar).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Griffiersbureau, tel. 0117 - 457 291 of e-mail Griffiersbureau@gemeentesluis.nl.