Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2017 / September / Kernbezoek Schoondijke

Kernbezoek Schoondijke

Het college van Burgemeester en Wethouders nodigt alle Schoondijkenaren van harte uit om op 26 september met elkaar in gesprek te gaan over hun dorp, Schoondijke.

In een informele setting worden er thema's besproken. Deze thema's bepalen de inwoners zelf, want de uitslagen van de enquête, die de dorpsraad samen met de gemeente uitzet, worden hierop gebaseerd. De link naar de enquête maken we bekend via de uitnodiging die begin september huis-aan-huis in Schoondijke wordt verspreidt.

Het kernbezoek vindt plaats in de Kerk op de markt en start om 20.00 uur.

Het college van Burgemeester en Wethouders brengt iedere twee jaar aan iedere kern een kernbezoek. In de middag bezoeken zij een bedrijf en in de avond gaan zij in gesprek met de inwoners.