Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2017 / September / B2B-avond 12 oktober 2017

B2B-avond 12 oktober 2017

HOE GAAT U OM MET UW ZOEKTOCHT NAAR PERSONEEL?

Rabobank Zeeuws-Vlaanderen en gemeente Sluis nodigen ondernemend West Zeeuws-Vlaanderen uit voor de 15e editie van hun jaarlijkse Business to Business avond. Bent u ondernemer in de gemeente Sluis? Deze netwerkavond mag u niet missen, dus schrijf u vandaag nog in!

Hier aanmelden

Locatie: Toversluis, Nieuwstraat 83-A, Sluis

Einde: 22.30 uur

Het thema van dit jaar is ARBEIDSMARKT & PERSONEEL. We gaan in op de personeelsproblematiek die speelt in de regio. Wat zijn de problemen waar bedrijven mee kampen? Welke oplossingen kunnen we samen bedenken? En hoe gaan we de toekomst in? Onder leiding van Lieneke de Wolf gaan we samen met u en enkele  WERKGEVERS en BRANCHEORGANISATIES dieper in op dit onderwerp.

U gaat naar huis met praktische voorbeelden hoe andere bedrijven met hun personeelsproblematiek omgaan. Kennis en ervaring delen, daar gaat het om.

Programma:

18.00 uur - Inloop en ontvangst met broodjes in Toversluis

19.00 uur - Interactieve paneldiscussie met Werkservicepunt Zeeuws Vlaanderen, Rootzz, Koninklijke Horeca Nederland en werkgevers

20.00 uur - Pauze

20.30 uur - Best practices en tips & trucs met aansluitend een informele borrel

22.30 uur - Laatste drankje

Meer info:

Gemeente Sluis: Odile de Pooter, 0117 457000 odepooter@gemeentesluis.nl

Rabobank Zeeuws-Vlaanderen: Inge van Zuidam, tel 0115 678500 communicatie.zvl@rabobank.nl