Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2017 / November / Op woensdag 8 november 2017 bracht de heer Han Polman, Commissaris van de Koning, een werkbezoek aan de gemeente Sluis

Op grond van de ambtsinstructie legt de heer Polman met redelijke tussenpozen gemeentebezoeken af aan alle gemeenten in de provincie. Een gemeentebezoek is voor de Commissaris van de Koning een mooie gelegenheid om zich op de hoogte te laten stellen van de ontwikkelingen binnen de gemeente. Niet alleen bestuurlijk, maar ook wat de samenleving, de inwoners van een gemeente, bezighoudt.

Tijdens zijn werkbezoek heeft een overleg met het college van Burgemeester en Wethouders en raadsleden plaatsgevonden bij Jota in Oostburg en was er een bedrijvenbezoek aan Lef Marketing & Events in Aardenburg.