Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2017 / Mei / Gezellige middag voor mantelzorgers op 17 mei

Gezellige middag voor mantelzorgers op 17 mei

Op woensdag 17 mei a.s. houdt Porthos Sluis weer een gezellige middag voor mantelzorgers en ex-mantelzorgers. Deze keer nodigen we (ex-)mantelzorgers uit op de locatie "Breskens aan Zee" in Breskens.

Iedereen kan hier van 14.00 tot 16.00 uur terecht om onder het genot van een hapje en een drankje andere (ex-)mantelzorgers te ontmoeten en er zo samen even tussenuit te zijn.


Iedereen kan mantelzorger zijn of worden. Als mantelzorger zorg je voor een familielid of vriend(in). Hoewel dit voor de meeste mensen een vanzelfsprekendheid is, is het wel erg belangrijk om jezelf niet te verliezen in deze zorgtaak. Overbelasting ligt bij mantelzorgers op de loer. Porthos Sluis wil voorkomen dat mensen overbelast raken in hun zorgtaak en ondersteuning bieden voor mensen die hierin al terecht gekomen zijn. Vaak komen mensen er te laat achter dat hun grenzen overschreden zijn.

Ontspanning en tijd voor jezelf (blijven) maken is een van de belangrijkste dingen die overbelasting kunnen voorkomen. Daarom willen we iedereen die mantelzorger is, uitnodigen om samen te komen voor ontspanning maar ook (wanneer hier behoefte aan is) om vrijuit te kunnen spreken over je zorgtaak en wat dit met je doet.


Aanmelden voor deze middag is niet nodig. Er wordt wel een eigen bijdrage gevraagd van € 5,- p.p.. Wanneer er behoefte is aan een "oppas"vrijwilliger voor degene voor wie u voor zorgt, kunt u contact opnemen met Porthos Sluis, tel. 140117 of info@gemeentesluis.nl. Dan proberen we een vrijwilliger te vinden.

 

Porthos Sluis ziet u graag op 17 mei bij Breskens aan Zee!


Uitgelicht


Zoeken