Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2017 / Maart / Hulp bij belastingaangifte

Hulp bij belastingaangifte

De tijd is weer aangebroken voor het doen van belastingaangifte! De aangifte over het jaar 2016 moet voor 1 mei 2017 binnen zijn bij de Belastingdienst. Ga daarvoor naar www.belastingdienst.nl en klik op 'Inloggen op Mijn Belastingdienst'. Hiervoor heeft u een DigiD nodig.

Hulp nodig?

Maak dan een afspraak bij de Belastingdienst in Terneuzen of Middelburg via tel. 0800- 0543. Bent u lid van de FNV? Maak dan gebruik van de FNV-belastingservice, www.fnv.nl/belastingservice. Via de ouderenbonden ANBO-KBO of PCOB kunt u als lid een beroep doen op hun belastingservice. U kunt natuurlijk ook een belastingconsulent uit de regio benaderen.

Porthos Sluis

Kunt u geen gebruik maken van deze mogelijkheden? Dan zijn de belastinginvullers van Porthos Sluis misschien iets voor u. U moet wel voldoen aan een aantal voorwaarden, zoals een inkomen dat onder de zorgtoeslaggrens ligt. Voor meer informatie en het aanmeldformulier belt of mailt u naar Porthos Sluis, tel. 140117, info@gemeentesluis.nl. Of klik hier.

Voldoet u aan de voorwaarden? Mail dan uiterlijk 20 maart het ingevulde aanmeldformulier naar info@gemeentesluis.nl. Of stuur het op (Gemeente Sluis, Postbus 27, 4500AA, Oostburg) of lever het in (Nieuwstraat 2, Oostburg). U ontvangt daarna een uitnodiging voor een afspraak.

Europese projecten