Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2017 / Maart / Gewoon gezellig: bijeenkomst voor mantelzorgers op 6 april

Gewoon gezellig: bijeenkomst voor mantelzorgers op 6 april

Dinsdag 6 april as. organiseert Porthos Sluis van 14.00 tot 16.00 uur de inloopmiddag 'Gewoon Gezellig' voor (ex-)mantelzorgers. Locatie is de kantine onder het Porthos-gebouw, Nieuwstraat 2 in Oostburg (ingang en parkeren aan de achterzijde van het gemeentehuis). U kunt binnenlopen wanneer u wilt. Onder het motto ‘Gewoon Gezellig’ komen mensen die voor een hulpbehoevende zorgen of gezorgd hebben samen, om met elkaar te praten onder het genot van een kopje koffie/thee met iets lekkers. Aanmelden is niet nodig.

Heeft u behoefte aan meer informatie, een gesprek over uw situatie als (ex-) mantelzorger of hulp om de zorg goed te organiseren? Neem dan contact op met Porthos Sluis via tel. 140117 of e-mail info@gemeentesluis.nl. Porthos Sluis is de gemeentelijke balie voor begeleiding en ondersteuning.