Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2017 / Maart / Aanvraag legitimatiebewijzen senioren 70+ op locatie

Aanvraag legitimatiebewijzen senioren 70+ op locatie

Een paar keer per jaar gaan medewerkers van de gemeente Sluis naar de woonzorgcentra. Daar kunnen inwoners van 70 jaar en ouder ter plekke hun legitimatiebewijs laten vervangen.

Zowel de bewoners van de woonzorgcentra als 70+’ers die in dezelfde kern zelfstandig wonen, kunnen van deze service gebruikmaken. In maart 2017 zijn er weer 'senioren-aanvraag-dagen'. Een week later kan men de nieuwe documenten op dezelfde locatie weer ophalen.

Wanneer en waar kunt u terecht?

Maandag 20 maart 2017

Coensdike

Aardenburg

Dinsdag 21 maart 2017

Rozenoord

Sluis

Donderdag 23 maart 2017

Emmaus

IJzendijke

Donderdag 23 maart 2017

De Hooge Platen

Breskens

Wat heeft u voor de aanvraag nodig?

Voor het aanvragen van een nieuw legitimatiebewijs moet u meenemen:

• Uw oude paspoort of identiteitskaart. Als u zowel een identiteitsbewijs als paspoort heeft, dan dient u beide mee te nemen;
  • Een recente pasfoto. U kunt ook tijdens de senioren-aanvraag-dagen een pasfoto laten maken. Er komt een fotograaf die de pasfoto’s maakt tegen gebruikelijke tarieven. De pasfoto moet voldoen aan de geldende eisen. Deze eisen kunt u opvragen via www.gemeentesluis.nl of bij de afdeling Externe dienstverlening, tel. 14 0117;
  • Contant, gepast geld, om de kosten van een nieuw legitimatiebewijs te betalen. Een identiteitskaart kost € 50,65 en een paspoort € 64,75. Pinnen is niet mogelijk.

Het blijft uiteraard voor senioren ook mogelijk om een nieuw legitimatiebewijs aan te vragen in het Klanten Contact Centrum (KCC) op het gemeentehuis in Oostburg.

Europese projecten