• Onthulling historisch monument in Schoondijke
    12 juli 2017
  • Mantelzorger? Je staat er niet alleen voor!
    12 juli 2017
    Noor is mantelzorgondersteuner bij Porthos Sluis, samen met Saskia Puyenbroek. Al jaren bieden zij mantelzorgers een luisterend oor, geven zij tips en verwijzen hen door naar de juiste hulp.
  • Sluis op de kaart
    18 juli 2017
    Van 15 juli tot en met 15 september is in de raadskelder van het Belfort de tentoonstelling Sluis op de kaart te zien. De kaarttentoonstelling geeft een overzicht van de zeer rijke cartografie van Sluis van de zestiende eeuw tot heden.
  • Schoonste Stranden Verkiezing 2017
    18 juli 2017
    De Schoonste Stranden Verkiezingen zijn weer van start! Om het belang van schone stranden onder de aandacht te brengen, organiseert Nederland Schoon ieder jaar de Schoonste Stranden Verkiezing. Door deze verkiezing is de aandacht voor het voorkomen van zwerfafval op stranden enorm toegenomen.
  • Openbare raadsvergadering voordracht burgemeester
    19 juli 2017
    Op donderdag 20 juli 2017 om 21.00 uur is er een extra openbare raadsvergadering. Tijdens deze vergadering meldt de voorzitter van de vertrouwenscommissie wie wordt voorgedragen als nieuwe burgemeester van Sluis.
  • Aanbeveling nieuwe burgemeester van Sluis
    20 juli 2017
    De gemeenteraad van Sluis heeft op 20 juli 2017 besloten mevrouw mr. Marga M.D. Vermue (1962) bij de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties aan te bevelen als de nieuwe burgemeester van de gemeente Sluis.
  • Gemeenteraad beveelt Marga Vermue aan als nieuwe burgemeester
    26 juli 2017
  • Hoe veilig is onze gemeente? Veiligheidsmonitor 2017 gaat van start
    02 augustus 2017
    Hoe veilig is uw buurt? Bent u de afgelopen 12 maanden slachtoffer geweest van een misdrijf? Hoe tevreden bent u over de politie? Dit zijn enkele van de vragen die in het kader van Veiligheidsmonitor worden gesteld aan 200 inwoners van de gemeente Sluis.