Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2017 / Februari / Gewoon gezellig: Bijeenkomst voor mantelzorgers

Gewoon gezellig: Bijeenkomst voor mantelzorgers

Woensdag 15 februari a.s. organiseert Porthos Sluis van 14.00 tot 16.00 uur de inloopmiddag 'Gewoon Gezellig' voor (ex-)mantelzorgers.

Locatie is de kantine onder het Porthos-gebouw, Nieuwstraat 2 in Oostburg (ingang en parkeren aan de achterzijde van het gemeentehuis). U kunt binnenlopen wanneer u wilt. Onder het motto ‘Gewoon Gezellig’ komen mensen die voor een hulpbehoevende zorgen of gezorgd hebben samen, om met elkaar te praten onder het genot van een kopje koffie/thee met iets lekkers. Aanmelden is niet nodig.

Overige bijeenkomsten voor (ex-)mantelzorgers die dit voorjaar plaatsvinden:

Dinsdag 7 maart: Gespreksmiddag over een thema (thema nog niet bekend)

Donderdag 6 april: Gewoon Gezellig

Maandag 12 juni: Gespreksmiddag over een thema (thema nog niet bekend)

Heeft u behoefte aan meer informatie, een gesprek over uw situatie als (ex-) mantelzorger of hulp om de zorg goed te organiseren? Neem dan contact op met Porthos Sluis via tel. 140117 of e-mail info@gemeentesluis.nl.

Europese projecten