Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2017 / Februari / Buurtbemiddelaars gevraagd

Buurtbemiddelaars gevraagd

Binnenkort gaat Buurtbemiddeling Sluis van start. Dit is een project dat buren ondersteunt om samen op zoek te gaan naar een oplossing als er problemen zijn. Buurtbemiddeling is een initiatief van de gemeente Sluis, Woongoed Zeeuws-Vlaanderen en de politie.

Het bemiddelen tussen buren gebeurt met de hulp van getrainde vrijwilligers en daarnaar zijn we op zoek:

• Bent u inwoner van de gemeente Sluis en ouder dan 21 jaar?
  • Staat u open voor anderen?
  • Vindt u het leuk om veel te leren over mensen, deel te nemen aan leerzame trainingen en onderdeel te zijn van een team vrijwilligers?

Meld u dan aan! Ook inwoners met een coachings- of mediationopleiding die ervaring willen opdoen, zijn meer dan welkom. De buren hebben u nodig! Aanmelden kan via buurtbemiddeling@gemeentesluis.nl of tel. 06 - 202 606 65. Aangemelde vrijwilligers volgen een basistraining Buurtbemiddeling voor bemiddelaars. Deze staat gepland op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart a.s..