Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2017 / April / Sabewa Zeeland attendeert op aanmelding Berichtenbox

Sabewa Zeeland attendeert op aanmelding Berichtenbox

Sabewa Zeeland heeft u een belastingaanslag toegestuurd. Als u zich heeft aangemeld voor de Berichtenbox op MijnOverheid ontvangt u de belastingaanslag enkel digitaal.

Als u uw belastingaanslag digitaal ontvangt, krijgt u een melding wanneer de aanslag in de Berichtenbox is geplaatst. De Berichtenbox is te vinden op mijnoverheid.nl. U kunt inloggen met uw DigiD-inlognaam en -wachtwoord. Onder Instellingen kunt u aanvinken van welke organisaties u digitale post wilt ontvangen. U kunt ook aangeven of u een melding (e-mail) wilt krijgen op het moment dat er een nieuw bericht in de Berichtenbox is geplaatst. In het menu-onderdeel Berichtenbox vindt u de correspondentie van de door u aangevinkte organisaties.

Betaling
De betaling van de termijnbedragen kunt u zelf regelen door aan te geven of u een automatische incasso afgeeft of zelf het bedrag overmaakt voor de genoemde vervaldata. Deze data staan rechtsboven op het aanslagbiljet. Bij een automatische incasso wordt het bedrag in 9 termijnen afgeschreven.

Digitaal
Op 1 januari 2019 verdwijnt de papieren acceptgiro als betaalmiddel. Vooruitlopend daarop kunt u zich aanmelden bij de Berichtenbox en desgewenst kiezen voor automatische incasso in 9 termijnen of het zelf overmaken van de bedragen voor de vervaldatum.