Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2016 / September / Enquête evaluatie intrekken Verordening tweede woningen Sluis gesloten

Enquête evaluatie intrekken Verordening tweede woningen Sluis gesloten

Half september heeft de gemeente bij het advertentieblad een uitnodiging verspreid voor een onderzoek naar de gevolgen van de intrekking van de Verordening tweede woningen. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door 'ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland. De enquête was t/m 28 september open en kon zowel digitaal als schriftelijk ingevuld worden.

In totaal deden 916 personen mee aan het onderzoek, waarvan 24 personen een papieren versie hebben ingevuld. De resultaten van de enquête maken deel uit van de algehele evaluatie van de intrekking van de Verordening. De evaluatie van de intrekking komt in de gemeenteraadsvergadering op 22 december aan de orde.

Bekijk hier de respons op de enquête intrekken Verordening tweede woningen.