Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2014 / September / WerkWeek voor aanpak jeugdwerkloosheid

WerkWeek voor aanpak jeugdwerkloosheid

In Nederland zijn momenteel 122.000 jongeren op zoek naar werk.

Van 18 tot en met 25 september organiseren alle 35 arbeidsmarktregio’s in Nederland, samen met ambassadeur Aanpak Jeugdwerkloosheid Mirjam Sterk, een WerkWeek. Gedurende deze week staan in het hele land alle activiteiten centraal die de positie van jongeren op de arbeidsmarkt versterken. In Zeeuws-Vlaanderen staat in de WerkWeek een speciale bijeenkomst op het programma.

 

In de bijeenkomst ‘Op Zoek naar Werk’ op woensdag 24 september krijgen jongeren informatie over de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Jongeren kunnen zich ook presenteren aan werkgevers. De bijeenkomst is van 11.00 tot 12.00 uur in het stadhuis van Terneuzen. Wil je meedoen aan een bijeenkomst? Meld je dan vooraf aan via p.verploeg@terneuzen.nl.

 

Gemeenten en betrokken organisaties in Zeeuws-Vlaanderen werken het hele jaar door samen om zoveel mogelijk jongeren aan het werk te krijgen. Jongeren worden bijvoorbeeld getraind in solliciteren. Er is ook oog voor specifieke opleidingen. Zo worden sinds deze maand weer jongeren in Terneuzen opgeleid voor technische beroepen door de Bouw Opleiding Zeeland.

Meer informatie over werk of opleidingen voor jongeren vind je op de website van het Werkservicepunt Zeeuws-Vlaanderen: www.wspzvl.nl.


Uitgelicht


Zoeken