Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2014 / September / Neem voor lokale objectbewegwijzering contact op met REVIS Verkeerstechniek.

Neem voor lokale objectbewegwijzering contact op met REVIS Verkeerstechniek.

Heeft u vragen over objectbewegwijzeirng in onze gemeente, neemt u dan contact op met REVIS Verkeerstechniek.


Vanaf 1 juni 2012 heeft REVIS de (recreatieve toeristische) objectbewegwijzering van de ANWB overgenomen. In de bijlage treft u aanvullende informatie aan. De meest efficiënte manier van aanpak, is dat u aangeeft aan REVIS waar u graag een bord wenst te hebben. Alle borden worden aangeboden in een lease contract. Dit houdt in dat uw organisatie de borden huurt van REVIS en dat zij zorgen voor de productie, plaatsing, beheer en onderhoud, schadeherstel van deze borden. U heeft er verder geen omkijken meer naar.

Het contract wordt afgesloten voor een periode van tien jaar. Daarna heeft u de mogelijkheid om tot koop over te gaan. Mochten er door de wegbeheerder legeskosten worden gevraagd, dan zullen deze apart bij u in rekening gebracht worden.

Indien u aangeeft aan REVIS waar u graag borden wenst te hebben, kan REVIS voor u gaan beoordelen wat de mogelijkheden zijn en eventuele ontheffingen bij de wegbeheerders aanvragen.

REVIS Verkeerstechniek

Telefoon: 0413-379633
E-mail: info@revis-veghel.nl
Postbus 180
5460 AD Veghel


Uitgelicht


Zoeken