Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2012 / Mei / Keur wegen waterschap Scheldestromen 2011

Keur wegen waterschap Scheldestromen 2011

De algemene vergadering van waterschap Scheldestromen heeft op 15 december 2011 de Keur wegen waterschap Scheldestromen 2011 vastgesteld.

De keur stelt regels in het belang van het beheer en onderhoud van wegen en activiteiten langs wegen die in beheer zijn bij waterschap Scheldestromen.

De keur treedt op 9 mei 2012 in werking en ligt vanaf heden tot en met 31 juli 2012 ter inzage op de waterschapskantoren, Kanaalweg 1 te Middelburg en Kennedylaan 1 te Terneuzen, elke werkdag van 8.00 tot 17.00 uur. Ook ligt de keur tijdens openingsuren ter inzage op de gemeentehuizen van de gemeenten in het beheersgebied van het waterschap. De keur is ook digitaal in te zien op www.scheldestromen.nl.

Middelburg, Terneuzen, 9 mei 2012

het dagelijks bestuur van

waterschap Scheldestromen

mr. drs. J.A de Visser,                                                mr. drs. A.J.G. Poppelaars