Maart

De Welstandscommissie van de gemeente Sluis houdt op donderdag 5 april 2012
  • Omleidingen door kustversterking Breskens
    28 maart 2012
    Op verschillende locaties in Breskens zijn sinds dinsdag 20 maart 2012 omleidingen voor het verkeer gestart. Dit is nodig omdat Waterschap Scheldestromen werkt aan het versterken van de kust rondom Breskens.
  • Jaarvergadering Breskens
    28 maart 2012
    Op donderdag 5 april vindt de jaarvergadering van Breskens plaats.
  • Meldpunt Openbare Verlichting
    28 maart 2012
    De Zeeuwse gemeenten, Provincie Zeeland en Zeeland Seaports nemen op 1 april 2012 de website www.ovstoringzeeland.nl in gebruik.
  • Huldiging ‘bijzondere sporters gemeente Sluis’!
    28 maart 2012
    Dinsdag 20 maart 2012 heeft het college van Burgemeester en Wethouders van Sluis in de burgerzaal van het gemeentehuis in Oostburg aandacht besteed aan sporters uit de gemeente die in de periode maart 2011 - maart 2012 uitzonderlijke sportprestaties geleverd hebben.
  • Op zoek naar een uitdagende vakantiebaan?
    28 maart 2012
    Kom werken bij de Sluis-Help-Service!
    Voor het team van 'Sluis-Help-Service' zoeken wij nog een aantal enthousiaste medewerkers m/v.
  • Informatieavond Cadzand-Bad
    28 maart 2012
    De inwoners en ondernemers van Cadzand en overige geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst over de laatste ontwikkelingen in Cadzand-Bad op:
  • Uitnodiging kernbezoek Retranchement
    14 maart 2012
    De gemeente Sluis wil graag goed geïnformeerd blijven over de ontwikkelingen in de verschillende kernen. Daarom brengt het college van Burgemeester en Wethouders op woensdag 21 maart 2012 een kernbezoek aan Retranchement.
  • Uitnodiging Opplusdag Oostburg
    14 maart 2012
    Op vrijdag 23 maart 2012 houdt de gemeente Sluis een Opplusdag in Oostburg. Tijdens deze dag zal een gemeentelijk team van Openbare Werken kleine karweitjes opknappen in de kern.
  • Digitale nieuwsbrief Aantrekkelijk Oostburg
    21 maart 2012
    In Oostburg werkt de gemeente, samen met andere partijen, aan de versterking van het woon- en ondernemersklimaat in het project Aantrekkelijk Oostburg.
  • Verwijdering asbesthoudende producten door particulieren
    21 maart 2012
    Asbest is een verzamelnaam voor een aantal mineralen en bestaat uit fijne, microscopische vezels. Deze natuurlijke stof is met name na de oorlog tot aan de jaren '90 veel gebruikt in gebouwen en woningen omdat het sterk, slijtvast en goedkoop is.
    De Welstandscommissie van de gemeente Sluis houdt op donderdag 22 maart 2012
  • Informatiebijeenkomsten zonnepanelen
    21 maart 2012
    In deze tijd waarin de energieprijzen blijven stijgen en zonnepanelen steeds goedkoper worden, neemt de belangstelling voor het zelf opwekken van zonne-energie toe.
    De Welstandscommissie van de gemeente Sluis houdt op donderdag 22 maart 2012
  • 19e Internationale Rabobank Zwinstedenloop Sluis
    14 maart 2012
    Op zondag 18 maart aanstaande wordt in Sluis de 19e Internationale Rabobank Zwinstedenloop gehouden. Amateursporters, professionele topatleten en mensen die het gewoon leuk vinden om eens mee te doen, de Zwinstedenloop biedt voor iedereen een passend programma. De wedstrijd duurt van 11.30 tot 15.30 uur.
  • Jaarvergadering Aardenburg op 2 april
    16 maart 2012
  • Drie Zeeuws-Vlaamse gemeenten willen samenwerken met Sabewa Zeeland
    06 maart 2012
    De gemeenten Hulst, Sluis en Terneuzen willen vanaf begin volgend jaar op het gebied van belastingheffing samenwerken met het op te richten Sabewa Zeeland.
  • Herstelwerkzaamheden MFC Hof van Eede
    14 maart 2012
    De herstelwerkzaamheden aan MFC Hof van Eede zijn in volle gang. De Hof van Eede liep grote schade op als gevolg van de uitslaande brand in december 2010.
  • Aanvraagmiddag legitimatiebewijzen senioren 70+ op locatie
    14 maart 2012
    Een paar keer per jaar gaan medewerkers van de gemeente Sluis naar de woonzorgcentra. Daar kunnen inwoners van 70 jaar en ouder ter plekke hun legitimatiebewijs laten vervangen. Zowel de bewoners van de woonzorgcentra als 70-plussers die in dezelfde kern zelfstandig wonen, kunnen van deze service gebruikmaken. In maart 2012 zijn er weer 'senioren-aanvraag-middagen'.
  • Zeeuwse BobSport-campagne
    14 maart 2012
    Van maart tot en met juni 2012 wordt de succesvolle Bob-campagne speciaal ingezet in sportkantines. Bezoekers van voetbal-, hockey-, tennis- en korfbalclubs in Zeeland worden aangespoord om alcoholvrij te rijden en met elkaar af te spreken wie als Bob zijn sportvrienden veilig naar huis brengt.
  • Open dag Porthos Sluis
    14 maart 2012
    Tijdens de Landelijke open dag van Zorg en Welzijn op 17 maart aanstaande zet Porthos Sluis zijn deuren open. Bezoek de informatiemarkt en allerlei workshops over bijvoorbeeld mantelzorg, opvoedondersteuning en ons activiteiten- en cursusaanbod.
  • Uitnodiging kernbezoek Cadzand
    07 maart 2012
  • Herstelwerkzaamheden MFC Hof van Eede
    07 maart 2012
  • Speelvoorzieningen in Plan De Groote Jonkvrouw IJzendijke
    05 maart 2012
    Op initiatief van Aannemersbedrijf Van der Poel B.V. zijn de bewoners van het plan De Groote Jonkvrouw IJzendijke in december 2011 tijdens een bijeenkomst in het Mauritshof geïnformeerd over de speelvoorzieningen die in deze nieuwbouwwijk zijn gepland.

Europese projecten