Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2012 / Februari / Pas op voor onbetrouwbare acquisitie

Pas op voor onbetrouwbare acquisitie

De gemeentegids die jaarlijks verschijnt, wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties van bedrijven en instellingen. De gemeente is zeer zorgvuldig in de selectie van de acquisitiebureaus waarmee wordt samengewerkt. Voor de gemeentegids werkt de gemeente samen met FMR Producties uit Den Helder. De gemeente heeft signalen gekregen dat er bureaus actief zijn die ondernemers rekeningen sturen, telefonisch advertenties werven en zelfs om geld vragen.

Onterecht wordt daarbij de indruk gewekt dat er wordt samengewerkt met de gemeente. Momenteel wordt er wel acquisitie gepleegd namens de gemeente maar dat gebeurt door FMR Producties uit Den Helder. Zij hebben een origineel ondertekende aanbevelingsbrief van het college om aan te tonen dat zij met de gemeente samenwerken. Bij twijfel kunt u altijd contact opnemen met de afdeling Bestuursondersteuning (Communicatie) via tel. 0117 – 457 122.

Meld verdachte situaties

Als u twijfelt of een telefoontje echt van de gemeente afkomstig is, kunt u altijd even contact met ons opnemen via tel. 0117 - 457 000. U helpt ons hiermee om te proberen deze praktijken te stoppen en anderen te waarschuwen.

Europese projecten