Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2012 / Februari / Onbegrensd Zeeuws-Vlaanderen op de Emigratiebeurs

Onbegrensd Zeeuws-Vlaanderen op de Emigratiebeurs

Op 11 en 12 februari presenteerde uwnieuwetoekomst, het samenwerkingsverband van gemeenten en bedrijfsleven, Zeeuws-Vlaanderen op de Emigratiebeurs. In de Zeeuws-Vlaamse stand waren ook vertegenwoordigers van de Gentse havenregio en het Meetjesland aanwezig.

In de grensregio hebben we immers veel te bieden voor ondernemende mensen die op zoek zijn naar een nieuwe toekomst. De duizenden bezoekers werden geïnformeerd over de mogelijkheden op het gebied van wonen, werken en beleven in ‘onbegrensd Zeeuws-Vlaanderen’. De stand werd geopend door burgemeester Jan-Frans Mulder van Hulst (voorzitter uwnieuwetoekomst) met medewerking van burgemeester Daniël Termont van Gent op afstand. Bij de inrichting van de stand werd rekening gehouden met het DNA van Zeeuws-Vlaanderen dus was er veel aandacht voor o.a. de grens, de vrijbuitersmentaliteit en de Vlaams-Bourgondische inslag. Meer weten over uwnieuwetoekomst of het Zeeuws-Vlaamse DNA? Kijk op www.uwnieuwetoekomst.nl.