Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2012 / Februari / NL Doet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland, nu ook in de gemeente Sluis

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart aanstaande organiseert het Oranje Fonds in samenwerking met duizenden verschillende vrijwilligersorganisaties en verenigingen
NL Doet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van ons land.

Al vanaf het najaar 2011 kunnen vrijwilligersorganisaties en verenigingen hun klussen aanmelden op www.nldoet.nl. Via deze website kunnen enthousiastelingen zich aanmelden die willen helpen een klus tot een goed einde te brengen. Ook binnen de gemeente Sluis zijn er inmiddels een aantal klussen aangemeld.

Heeft u zin om tijdens een van deze dagen eventueel samen met uw vriendengroep, uw sportteam, een groep collega’s of familie, te helpen bij het tot een goed einde brengen van een klus in de buurt? Bekijk dan de website www.nldoet.nl en schrijf uzelf in op een klus, want er is nog steeds vraag naar vrijwilligers!

Op deze manier kunt u ervaren hoe leuk het kan zijn om samen vrijwilligerswerk te doen.

Bent u niet beschikbaar tijdens een van deze dagen, maar bent u wel geïnteresseerd in het uitvoeren van vrijwilligerswerk of nieuwsgierig wat u in uw buurt kunt betekenen voor anderen? Kijk dan op www.vrijwilligaandeslag.nl voor meer informatie.

Ook kunt u contact opnemen met de sociaal makelaar van de gemeente Sluis via tel. 06 - 8161 65 99.

Europese projecten