• Betaling gemeente- en waterschapsbelastingen voortaan via Sabewa Zeeland
    07 januari 2013
    Vanaf 1 januari 2013 verandert de betaling van de gemeente- en waterschapsbelastingen. Die worden dan namelijk door Sabewa Zeeland geheven en geïnd.
  • Openbare vergadering Welstandscommissie
    07 januari 2013
    De Welstandscommissie van de gemeente Sluis houdt op donderdag 10 januari 2013
    een openbare vergadering. Deze vergadering vindt om 9.00 uur plaats in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg.
  • Uitnodiging nieuwjaarsreceptie
    11 december 2012
    U wordt van harte uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Sluis op woensdag 2 januari 2013 van 19.30 tot 21.00 uur in het atrium van het gemeentehuis in Oostburg (ingang Raadhuisplein 1). Wnd. burgemeester Jacques Suurmond houdt rond 20.15 uur zijn nieuwjaarstoespraak.
  • Nieuwbouw twee woongebouwen, Ad Infinitum en Et Ultra, Scheldestraat 4a t/m 4e en 5a t/m 5d te Cadzand
    20 december 2012
    Burgemeester en wethouders van Sluis maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen voor de nieuwbouw van twee woongebouwen, Ad Infinitum en Et Ultra, bestaande uit acht appartementen, waarvan zeven appartementen bestemd voor recreatieve bewoning en één appartement voor permanente bewoning, op het adres Scheldestraat 4a t/m 4e en 5a t/m 5d te Cadzand.
  • Oproep aan Sluise ondernemers om voedselbank te helpen
    19 december 2012
    Het college van Burgemeester en Wethouders van Sluis roept alle bedrijven die mogelijk voedingsmiddelen over hebben, vanwege dreigende datumoverschrijding of te overvloedige inkoop, op om deze aan te bieden aan de voedselbank Zeeuws-Vlaanderen. Het is voor deze organisatie momenteel lastig om aan de toenemende vraag naar voedselpakketten te voldoen.
  • Verkeersbesluit
    20 december 2012
    Burgemeester en wethouders van Sluis maken bekend dat zij diverse verkeersmaatregelen gaat instellen op de wegen nabij het havengebied van de kern Breskens in verband met de versterking van de zeewering. Deze werkzaamheden starten in januari 2013 en verwacht wordt dat de werken in november 2013 gereed zullen zijn.
  • Porthos: één plek voor inwoners van Sluis
    19 december 2012
    In Porthos Sluis zijn organisaties verenigd op het gebied van welzijn, zorg en opgroeien. Dit voorkomt dat u allerlei organisaties af moet om de juiste te vinden.
  • Breskens gastheer voor Tour de France à la voile
    19 december 2012
    De Tour de France à la Voile, een internationale meerdaagse zeilwedstrijd voor professionele en amateurzeezeilers, komt in 2013 naar Breskens. Het gemeentebestuur is er trots op dat de teams, naast Roses in Spanje, Breskens aandoen.
  • Wintersluiting VVV Breskens
    19 december 2012
    De VVV vestiging in Breskens gaat na de kerstvakantie een aantal weken dicht, van 7 januari t/m 18 maart. Tijdens de voorjaarsvakantie is het kantoor geopend (van 18 februari t/m 3 maart). Tot en met de kerstvakantie is het kantoor geopend op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 12.30 uur.
  • Openbare vergadering Welstandscommissie
    04 december 2012
    De Welstandscommissie van de gemeente Sluis houdt op donderdag 13 december 2012 een openbare vergadering.
  • De burgeradviseurs
    14 december 2012
    Heeft u problemen met het invullen van allerlei formulieren en vindt u het moeilijk om uw administratie bij te houden, dan kan een vrijwillige burgeradviseur van Porthos Sluis u wellicht helpen!
  • Wijziging huisvuilinzameling in verband met de kerstdagen
    11 december 2012
    Tijdens de kerstdagen, dinsdag 25 december 2012 en woensdag 26 december 2012, wordt er geen huisvuil ingezameld.
  • Sluiting UWV Oostburg
    11 december 2012
    Omdat de dienstverlening van UWV steeds meer via internet verloopt, verhuizen er UWV-vestigingen. De vestiging in Oostburg sluit op 28 december 2012.
  • Rollatorspreekuur
    11 december 2012
    Op donderdag 13 december vindt van 10.00 tot 11.30 uur een rollatorspreekuur plaats in het soosgebouw Markt 12 te Groede
  • Vergadering Adviesraad Sociale Zaken
    11 december 2012
    De Adviesraad Sociale Zaken Sluis vergadert, in aanwezigheid van wethouder Jan Schaalje, op dinsdagmiddag 18 december 2012 vanaf 14.30 uur in het KCC van het gemeentehuis, Nieuwstraat 22 te Oostburg.
  • Bekendmaking verkeersbesluit
    04 december 2012
    Burgemeester en wethouders van Sluis maken bekend dat zij in de Weststraat te Oostburg een verkeersmaatregel gaat instellen.
  • Gemeentehuis geopend tussen Kerst en Oud & Nieuw
    04 december 2012
    Dit jaar is het gemeentehuis tussen Kerst en Oud & Nieuw geopend. Wij verwachten hiermee in te spelen op de wensen van u als klant.
  • De gemeente Sluis doet mee met Wecycle-actie na Sinterklaas
    04 december 2012
    De gemeente Sluis wil samen met Wecycle haar inwoners stimuleren om na Pakjesavond op 5 december oud elektrisch speelgoed in te leveren bij de milieustraat.
  • Betaling gemeente- en waterschapsbelastingen voortaan via Sabewa Zeeland
  • Nieuwe rijbewijsregels vanaf 2013
    04 december 2012
    Per 19 januari 2013 gelden nieuwe regels voor het rijbewijs. Er komen rijbewijscategorieën bij en voor sommige categorieën verandert de minimumleeftijd.

Europese projecten