Augustus

• Vanaf 30 augustus definitieve afsluiting Herenweg Aardenburg
    Werkzaamheden
    Langs de Herenweg wordt in verband met de aanleg van de rondweg in Aardenburg gestart met het verleggen van kabels en leidingen. Tevens wordt een betonbuis door de Herenweg gelegd om de sloten met elkaar te verbinden. Vervolgens wordt begonnen met het aanleggen van de doorgaande weg over de kruising met de Herenweg.
    29 augustus 2012
    Vanaf 6 augustus vinden er gedurende een langere periode werkzaamheden plaats in het Klanten Contact Centrum (KCC).
  • Verkeersmaatregelen tijdens de Zwintriathlon
    29 augustus 2012
    Op woensdag 5 september 2012 houdt de vzw Stedelijk Sportcentrum Knokke-Heist met medewerking van de gemeente Sluis voor de 14e keer de Zwintriathlon.
  • Dertig jaar beiaardier
    29 augustus 2012
    Op woensdag 22 augustus 2012 werden de heer Richard De Clerck en zijn echtgenote feestelijk ontvangen in het gemeentehuis in Oostburg door wnd. burgemeester Jacques Suurmond en wethouder Jan Schaalje (portefeuillehouder Cultuur).
  • Gemeente roept jongeren op te stemmen
    29 augustus 2012
    Het college van de gemeente Sluis roept jongeren op om 12 september, tijdens de landelijke verkiezingen, hun stem uit te brengen.
  • Openbare vergadering Welstandscommissie
    De Welstandscommissie van de gemeente Sluis houdt op donderdag 23 augustus 2012
    een openbare vergadering.
  • Verkiezingen Tweede Kamer 2012
    22 augustus 2012
    Op 12 september 2012 worden verkiezingen gehouden voor de Tweede Kamer.
  • Herdenking
    22 augustus 2012
    Op woensdag 15 augustus is op het Raadhuisplein in Oostburg een herdenking gehouden.
  • 3 september: wegwerkzaamheden Ledelplein Oostburg
    22 augustus 2012
    Op maandag 3 september 2012 wordt in opdracht van de gemeente Sluis door aannemingsbedrijf De Bokx een weggedeelte van het Ledelplein richting St. Eligiusplein in Oostburg gerepareerd.
  • Grote plattelandsgemeenten bepleiten eigen beleidsruimte
    22 augustus 2012
    De P10, het samenwerkingsverband van grote plattelandsgemeenten met gezamenlijk 340.000 inwoners, willen in de nieuwe regeerperiode meer eigen beleidsruimte.
  • Openbare vergadering Welstandscommissie
    De Welstandscommissie van de gemeente Sluis houdt op donderdag 23 augustus 2012
    een openbare vergadering.
  • Heeft u vragen aan de gemeente? Sluis heeft Antwoord©, bel 140117!
    15 augustus 2012
    Vaak weten burgers of ondernemers als ze een vraag aan de overheid hebben niet precies bij welke organisatie ze terecht kunnen. Waar kunnen zij hun vraag stellen? En hoe?
  • Cees Blaeke, 70 jaar stadsomroeper van Sluis
    15 augustus 2012
    Op donderdag 9 augustus is Cees Blaeke feestelijk ontvangen door wnd. burgemeester Jacques Suurmond op de Groote Markt te Sluis omdat hij die dag vierde dat hij 70 jaar stadsomroeper van Sluis is!
  • Raad voor maatschappelijke en demografische ontwikkeling gemeente Sluis
    08 augustus 2012
    De raad voor maatschappelijke en demografische ontwikkeling vergadert op vrijdag 17 augustus 2012 om 14.00 uur in de (voormalige) kantine van het gemeentehuis te Oostburg.
  • Publieksverkiezing Schoonste Strand van Nederland
    08 augustus 2012
    Op de West Zeeuws-Vlaamse stranden wappert de Gouden Wimpel die hoort bij de titel 'Schoonste strand van Nederland 2011-2012'.
  • Wie wordt Zeeuwse Held van de Smaak?
    08 augustus 2012
    Op zaterdag 11 augustus 2012 vindt de Zeeuwse ‘Held van de Smaak’ verkiezing plaats, georganiseerd door de ZMf (Zeeuwse Milieufederatie) in samenwerking met de gemeente Sluis. De verkiezing vindt plaats van 10.00 tot 12.30 uur in Hotel Du Commerce in Oostburg.
  • Geslaagde Hulpverleningsdag!
    08 augustus 2012
    Op woensdag 1 augustus is in en om het gebouw van de KNRM en het haventje van Cadzand-Bad de jaarlijkse Hulpverleningsdag gehouden.
  • Snoei uw taxushaag en vergroot de hoop!
    08 augustus 2012
    De gemeente Sluis neemt ook dit jaar in samenwerking met de Zeeuwse ReinigingsDienst deel aan de actie 'Vergroot de hoop' door op de Milieustraat in Oostburg taxussnoeisel in te zamelen ten voordele van kankerbestrijding.
  • Valse e-mails Belastingdienst in omloop
    08 augustus 2012
    De Belastingdienst waarschuwt voor valse e-mails. Er zijn e-mails verstuurd die van de Belastingdienst lijken te komen. Ze zijn echter afkomstig van criminelen die proberen om mensen hun DigiD-gegevens te ontfutselen. Als u zo'n e-mail hebt gekregen, adviseert de Belastingdienst om deze weg te gooien en niet te klikken op links in de e-mail.
  • Vacature RMDO / koepel Demografie
    08 augustus 2012
    De Raad voor Maatschappelijke en Demografische Ontwikkeling (RMDO) adviseert het bestuur van de gemeente Sluis op de beleidsterreinen Zorg, Welzijn, Cultuur en Demografische ontwikkelingen. Om deze omvangrijke materie goed te kunnen overzien zijn onder de RMDO een drietal koepels gevormd: Zorg, Cultuur & Welzijn en Demografie.
  • Nieuwsgierige vis in de havens van Breskens
    08 augustus 2012
    "Hallo! Ik ben Bresko. Ik ben een vis. Een robotvis. Dat zeggen de mensen, de mensen die mij te water gaan laten. En ik ben bang."
    Zo begon het verhaal van robotvis Bresko op 4 juni.
  • Vlagprotocol 15 augustus
    08 augustus 2012
    Op 15 augustus, de dag van de Japanse capitulatie in 1945, wordt het formele einde van de Tweede Wereldoorlog in het Koninkrijk der Nederlanden herdacht. Op overheidsgebouwen, ook in de gemeente Sluis, hangt die dag de Nederlandse vlag (zonder wimpel) in top.

Europese projecten