Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2011 / September / Rectificatie locatie commissievergaderingen Samenleving/Middelen en Ruimte/Algemeen Bestuur

In de aankondiging van de commissievergaderingen Samenleving/Middelen en Ruimte/Algemeen Bestuur in het Zeeuwsch Vlaams Advertentieblad is per abuis een verkeerde vergaderlocatie opgenomen.
Dit moet zijn: tijdelijke raadzaal, Raadhuisplein 1 te Oostburg.

Raadscommissie Samenleving/Middelen

De voorzitter van de raadscommissie Samenleving/Middelen maakt bekend dat er op

dinsdag 13 september 2011 om 19.30 uur
in de tijdelijke raadzaal, Raadhuisplein 1 te Oostburg

een vergadering van de raadscommissie Samenleving/Middelen van de gemeente Sluis plaatsvindt.

De agenda ligt vanaf donderdag 8 september 2011 tijdens openingstijden ter inzage op de volgende locaties:

·         in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg (ook de bijbehorende stukken);

·         in de openbare bibliotheken te Breskens en Oostburg.

De agenda en de bijbehorende stukken kunt u sinds 8 september 2011 ook raadplegen op de gemeentelijke website www.gemeentesluis.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de griffier van de commissie, de heer M. Cijsouw, tel. 0117 - 457 300, e-mail MCijsouw@gemeentesluis.nl.

Oostburg, 7 september 2011

DE VOORZITTER VAN DE RAADSCOMMISSIE SAMENLEVING/MIDDELEN,

J.A. Quaak

Raadscommissie Ruimte/Algemeen Bestuur

De voorzitter van de raadscommissie Ruimte/Algemeen Bestuur maakt bekend dat er op

woensdag 14 september om 19.30 uur
in de tijdelijke raadzaal, Raadhuisplein 1 te Oostburg

een vergadering van de raadscommissie Ruimte/Algemeen Bestuur van de gemeente Sluis plaatsvindt.

·         in de openbare bibliotheken te Breskens en Oostburg.

De agenda en de bijbehorende stukken kunt u sinds 8 september 2011 ook raadplegen op de gemeentelijke website www.gemeentesluis.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de wnd. griffier van de commissie, mevrouw C.S.A. Luteijn, tel. 0117 - 457 240, e-mail CLuteijn@gemeentesluis.nl.

Oostburg, 7 september 2011

DE VOORZITTER VAN DE RAADSCOMMISSIE RUIMTE/ALGEMEEN BESTUUR,