• Werkzaamheden aan de hoofdrijbaan van de Rijksweg (N251) te Eede
    28 september 2011
    Op 29 en 30 september 2011 worden in opdracht van de provincie Zeeland onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de hoofdrijbaan van de Rijksweg (N251) ter hoogte van het kruispunt Brieversstraat / Brieversweg en kruispunt Hazewegeling. Het rode asfalt op de hoofdrijbaan wordt gefreesd en opnieuw aangebracht.
  • Werkzaamheden Dierkensteenweg Oostburg
    28 september 2011
    In opdracht van de gemeente Sluis voert H4A Bouw & Infra tot en met vrijdag 14 oktober werkzaamheden uit aan de Dierkensteenweg te Oostburg. De afronding van de werkzaamheden is afhankelijk van het weer.
  • Informatieavond 13 oktober natuurherstelproject ‘ZTAR’
    28 september 2011
    'ZTAR' staat voor Zwin Tidal Area Restoration en is een grensoverschrijdend LIFE+natuurproject dat loopt van 1 januari 2011 tot 31 december 2015.
  • Edwin Mabelis vertegenwoordigt Nederland tijdens internationale vakwedstrijden
    28 september 2011
    Met een tweede plaats op de laatste internationale oefenwedstrijd heeft Edwin Mabelis uit Nieuwvliet zich gekwalificeerd voor de WorldSkills-finale, een vakwedstrijd voor lassers.
  • Openbare vergadering Welstandscommissie
    28 september 2011
    De Welstandscommissie van de gemeente Sluis houdt op donderdag 6 oktober 2011 een openbare vergadering.
  • Nederlandse identiteitskaart aanvragen? Met ingang van 22 september worden weer leges gevraagd
    28 september 2011
    Op woensdag 21 september 2011 heeft de regering een wetsvoorstel ingediend bij de Tweede Kamer waarin de heffing van leges voor de Nederlandse identiteitskaart wordt geregeld.
  • Veilig gebruik elektrische apparaten
    21 september 2011
    Zo'n zesduizend keer per jaar rukt de brandweer uit voor brand in een woning. Onvoorzichtig gebruik van apparatuur is een van de grootste oorzaken van woningbrand. Gelukkig kunt u zelf veel doen om brand in uw woning te voorkomen.
  • 28 september: informatieavond Cadzand-Bad
    21 september 2011
    De inwoners en ondernemers van Cadzand-Bad en overige geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst over de laatste ontwikkelingen in Cadzand-Bad.
  • Uitstap voor mantelzorgers en degene voor wie u zorgt
    21 september 2011
    Op donderdagmiddag 29 september a.s. organiseert het Steunpunt Mantelzorg van de Stichting Welzijn West Zeeuwsch-Vlaanderen een uitstapje naar de pompoenenboerderij, de Heidebloem, Watervlietseweg 15 in IJzendijke.
  • Uitnodiging kernbezoek Nieuwvliet
    21 september 2011
    De gemeente Sluis wil graag goed geïnformeerd blijven over de ontwikkelingen in de verschillende kernen. Daarom brengt het college van Burgemeester en Wethouders op woensdag 5 oktober 2011 een kernbezoek aan Nieuwvliet.
  • Uitreiking Koninklijke onderscheiding te IJzendijke
    21 september 2011
    Wnd. burgemeester Jacques Suurmond reikte op zaterdag 17 september, namens Hare Majesteit, de Koningin der Nederlanden, een Koninklijke onderscheiding (Lid in de Orde van Oranje Nassau) uit aan de heer Antoine Boerman tijdens de jaarlijkse feestmiddag/-avond van de vrijwillige brandweer van de gemeente Sluis, groep IJzendijke.
  • Rookmelders zijn onmisbaar
    21 september 2011
    De meeste slachtoffers bij brand vallen door het inademen van rook. Als u slaapt, ruikt u niets. U wordt dus niet wakker van de rooklucht.
  • Rectificatie locatie commissievergaderingen Samenleving/Middelen en Ruimte/Algemeen Bestuur
    09 september 2011
    In de aankondiging van de commissievergaderingen Samenleving/Middelen en Ruimte/Algemeen Bestuur in het Zeeuwsch Vlaams Advertentieblad is per abuis een verkeerde vergaderlocatie opgenomen.
    Dit moet zijn: tijdelijke raadzaal, Raadhuisplein 1 te Oostburg.

Europese projecten