Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2011 / Oktober / Vergadering Adviesraad Sociale Zaken Sluis

Vergadering Adviesraad Sociale Zaken Sluis

De Adviesraad Sociale Zaken Sluis vergadert op donderdag 3 november om 13.30 uur in de Burgerzaal van het gemeentehuis te Oostburg. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om de vergadering bij te wonen.

Oproep nieuwe leden
De Adviesraad Sociale Zaken Sluis heeft nog behoefte aan nieuwe leden. Behalve twee vervangende (nieuwe)‘ervaringsdeskundigen’ (mensen die een Wwb-uitkering hebben of hadden) gaat het ook om mensen die secretariaatswerk kunnen doen (correspondentie voeren, notuleren e.d.). Ook mensen die denken niet deskundig genoeg te zijn, moeten zich niet laten weerhouden want kostenloze (bij)scholing is voorhanden. Daarnaast is het goed te bedenken dat het werk dankbaar is: een lid van onze adviesraad zet zich in voor de minstbedeelden in de gemeente. Voor jongeren WIJ: Zie hieronder ‘Heb jij het lef?’ Reacties en/of inlichtingen via advrdsluis@zeelandnet.nl of via het postadres van het secretariaat: p/a Pater Brugmanstraat 30, 4524 AW te Sluis.

 

Heb jij het lef?
Gezocht: Jonge mensen die de Adviesraad Sociale Zaken Sluis komen versterken.
Wij vragen: Gezond verstand en de juiste ‘drive’.
Wij bieden: De kans om het verschil te maken voor jou en je leeftijdgenoten. Vooral als het gaat om de nadere uitwerking van de WIJ (Wet Investeren in Jongeren).
Aanmelden: 24 op 24 uur via e-mail advrdsluis@zeelandnet.nl.

 


Uitgelicht


Zoeken