Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2011 / November / Uitnodiging opplusdag Nieuwvliet

Uitnodiging opplusdag Nieuwvliet

Op vrijdag 18 november organiseert de gemeente Sluis een Opplusdag in Nieuwvliet. De dorpsraad van Nieuwvliet heeft het initiatief genomen om de muziektent en de ruimte daaromheen op te knappen.

Tijdens deze dag zal een gemeentelijk team van Openbare Werken de dorpsraad verder op weg helpen met dit project. Verder zullen ze nog kleine karweitjes opknappen in de kern.

 

 

Hierbij nodigen wij u als inwoner van Nieuwvliet, van harte uit zich als vrijwilliger aan te melden om op deze dag met elkaar en in het belang van Nieuwvliet de handen uit de mouwen te steken. Koffie en/of thee en een (broodjes)lunch zijn voorzien voor iedereen die meewerkt.

 

 

U kunt zich aanmelden bij de dorpsraad van Nieuwvliet. Voor meer informatie en aanmelden voor deze Opplusdag kunt u contact opnemen met de voorzitter van de dorpsraad de heer Jan Luteijn via e-mail: janluteijn@dorpsraadnieuwvliet.nl. De gemeente zal  in overleg met de dorpsraad bekijken welke klusjes tijdens de Opplusdag worden uitgevoerd. Het programma van deze dag kunt u één week van tevoren digitaal bekijken via www.gemeentesluis.nl.

 

 

Graag tot ziens op 18 november!

 


Uitgelicht


Zoeken